Sortida Trail running grup CORREM, diumenge 2 de juny

Sortida a les 8h des del poliesportiu La Bonaigüa de Sant Just. Avui hem sortit vuit "Correm" amb una matinada primaveral, solejada però fresqueta. Les últimes pluges i les moderades temperatures dels dies anteriors, fan que la flora estigui exuberant.

Recorregut amb forta pujada a l'inici -amb un corriol molt tècnic- però amb vistes espectaculars del Baix Llobregat, després més suau.

Hem pujat per l'anomenada integral de la Penya del Moro i les "Tetas de l'Elbrus"... Nom que ve de dues muntanyes -l'Elbrus cim més alt d'Europa- de la serralada del Caucas i que se semblem molt. Des d'aquí hem continuat per la carena fins al Coll de les Torres per baixar per la pista cap a la vall de Sant Just i gira a l'esquerra pel corriol que ens porta de nou a la carretera de Vallvidriera. Creuem carretera i anem a veure aigua a la font, per continuar corriol i sortida a la pista que va a Vallvidriera. Des de aquí passem  de nou la carretera per pujar per la carena de Sant Pere Marti i baixar a la transversal de Sant Just, per anar a buscar el corriol dels Ametllers.

En total 1h28 i 13,70 km.







Comentaris